28|07
vr 28|07 20:00 uur

0,03 SECONDE

Is samenwerking met de Westfriese Waterweken presenteert Cinema Enkhuizen:

0,03 SECONDE
Absolute topsport en het verschil tussen nét wel winnen en nét niet.

0,03 SECONDE geeft een indringende inkijk in de wereld van topsport. Talent, gedrevenheid en afzien betekenen hierin alles, maar bieden tegelijkertijd geen enkele garantie op succes. De internationale concurrentie is gigantisch. De verschillen zijn miniem, de gevolgen enorm. Net wél betekent eeuwige roem, net níet een roemloze afgang. Wat betekent het alles te geven voor dat ene moment? Wat doet het met je als je slaagt? En wat als het niet lukt je ambities waar te maken? Nederlands toptalent als Femke Heemskerk, Ranomi Kromowidjojo en Marcel Wouda komen in deze documentaire openhartig aan het woord.

De documentaire draait op 28 juli om 20.00 uur en 22.00 uur. Bezoek is gratis. Reserveren is noodzakelijk en kan ook via de kassa van Cinema Enkhuizen.

Extra: De regisseur van de film, Suzanne Raes, is bij beide voorstellingen aanwezig. Bij de voorstelling van 20.00 uur na de film. Bij de voorstelling van 22.00 uur voor de film.

Ga naar de website van Cinema Enkhuizen voor het volledige filmaanbod in de Drom: middagvoorstellingen, kinderfilms, premieres: 7 x per week film.
Gratis (reserveren noodzakelijk)