fbpx Diners | De Drom - Centrum van Cultuur

Diners

Anno 1540. Wie had toen kunnen bedenken wat er een kleine 500 jaar later in die Ketenpoort zou staan te gebeuren? Onwaarschijnlijk, maar altijd leuk en bijzonder om even te denken aan alles wat de Drom heeft gezien en gehoord. Nu de geluiden van een vleugel, een trompet en een goede grap en de geur van…..

Ja, de geur van wat? De keuken van de Drom serveert diners aan lange tafels, uitgebreide buffetten voor groepen vanaf 20 personen en een cocktailmenu met allerlei kleine gerechtjes. Om een indruk te geven van wat voor heerlijks wij op jouw tafel kunnen toveren, kan je hier een voorbeeld vinden.

Klik hier voor een sample van een buffet.
Klik hier voor een sample van een menu.        


Wil je een uitgebreider menu, komt je met een grote groep of heb je een ander culinair idee? Wij maken graag een afspraak met je om je wensen te bespreken.

Stuur een berichtje naar info@drom.nl voor het maken van een afspraak of een vrijblijvende offerte. Je kan ons ook bereiken op 0228-312076.

Wij denken graag met je mee!

 

 

LEUKE REACTIES

“Wij zijn uitermate tevreden over ons verblijf op jullie locatie. De gastvrijheid van jullie personeel, de sfeervolle ambiance, het lekkere eten en de theatervoorstelling in de ‘bovenzaal’ maakte het verblijf zeer aangenaam.” – Peter (april 2018)

“Het was echt helemaal super bij De Drommedaris, alles van A tot Z super geregeld. Helemaal zoals we besproken hadden, en de medewerkers waren super enthousiast, alert en  behulpzaam. Voor de ceremonie nog op het dak geweest dat was ook perfect begeleid! We hadden natuurlijk een vrij strak schema en verschillende onderdelen in korte tijd bij jullie, maar het verliep zo soepel dat de tijd geen probleem was! Verder ook allemaal complimenten over de prachtige locatie van onze gasten, heel leuk!”- Dennis & Susan (juni 2018)