fbpx Diners | De Drom - Centrum van Cultuur

Diners

1540, hadden ze toen kunnen bedenken wat er een kleine 500 jaar later in die Ketenpoort zou staan te gebeuren? Onwaarschijnlijk, maar altijd leuk en bijzonder om even te denken aan alles wat de Drom heeft gezien en gehoord. Nu de geluiden van een vleugel, een trompet en een goede grap en de geur van…..

Ja de geur van wat?

De keuken van de Drom serveert diners aan lange tafels, uitgebreide buffetten voor groepen en een cocktailmenu met allerlei kleine gerechtjes.

Bekijk via deze links onze sample menu’s:

Buffet       Sample Menu      Cocktail menu        Wijn        Dranken

 

Wilt u een uitgebreider menu, komt u met een grote groep of heeft u een ander culinair idee? Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Stuur een berichtje naar info@drom.nl voor het maken van een afspraak of een vrijblijvende offerte.

LEUKE REACTIES

“We zijn uitermate tevreden over ons verblijf op jullie locatie. De gastvrijheid van jullie personeel, de sfeervolle ambiance, het lekkere eten en de theater voorstelling in de ‘bovenzaal’ maakte het verblijf zeer aangenaam.” – Peter (april 2018)

“Het was echt helemaal super bij De Drommedaris, alles van A tot Z super geregeld. Helemaal zoals we besproken hadden, en de medewerkers waren super enthousiast, alert en  behulpzaam. Voor de ceremonie nog op het dak geweest dat was ook perfect begeleid! We hadden natuurlijk een vrij strak schema en verschillende onderdelen in korte tijd bij jullie, maar het verliep zo soepel dat de tijd geen probleem was! Verder ook allemaal complimenten over de prachtige locatie van onze gasten, heel leuk!”- Dennis & Susan (juni 2018)