Post- en bezoekadres

Cultureel Centrum de Drommedaris
Paktuinen 1
1601 GD Enkhuizen
KVK-nummer: 36000148
BTW-nummer: NL 0030.09.178B01

De Drom is op voorstellingsdagen geopend vanaf 14:00 uur.
Het cafe (Incotec Foyer) op de begane grond is dinsdag en donderdag t/m zondag geopend vanaf 16:00 uur (zondag vanaf 13:00 uur).
Scroll naar beneden op deze pagina voor meer informatie over de kaartverkoop.

Telefoon

0228 312 076

Wij zijn telefonisch bereikbaar voor vragen of het maken van een afspraak van dinsdag t/m vrijdag vanaf 10 uur, zaterdag vanaf 16:00 uur en zondag vanaf 13:00 uur.
Geen gehoor? We rennen en vliegen wat af door het pand dus bel gerust nog een keer. Of neem contact met ons op via het contactformulier (onderaan deze pagina).

 

E-mail

info@drom.nl

Gerdien van Tongeren, algemeen & cultureel manager

 

Events

Voor evenementen, feesten, vergaderingen particulier of zakelijk kunt u contact opnemen met Liane Cools of Emily Lintvelt via events@drom.nl

 

Kaartverkoop

 

Kaartverkoop via internet

Toegangskaarten voor voorstellingen in de Drommedaris zijn te reserveren via onze ticketservice. Tot uiterlijk 30 minuten voor aanvangstijd van de voorstelling koopt u uw kaarten via het internet. U kunt de kaarten online afrekenen. De e-tickets worden per mail toegezonden. U kunt de tickets zowel uitgeprint danwel op uw smartphone bij de theaterkassa laten scannen.

Geen e-tickets ontvangen
Heeft u de tickets niet binnen één dag na bevestiging ontvangen? Neem dan contact op met de kassa via het contactformulier (onderaan deze pagina).

Cinema Enkhuizen
Toegangskaarten voor de films kunt u bestellen via www.cinemaenkhuizen.nl.

Kaartverkoop aan de theaterkassa

De theaterkassa gaat een uur voor aanvang van een voorstelling open. Kaarten kunnen per pin en contact afgerekend worden.

Kaarten reserveren

Kaarten reserveren is mogelijk via 0228 – 312 076 of via het contactformulier. Vergeet niet duidelijk te vermelden om hoeveel kaarten het gaat, welke voorstelling en uw persoonlijke gegevens. Gereserveerde kaarten blijven tot 45 minuten voor aanvang van de voorstelling gereserveerd. Wanneer de kaarten dan niet opgehaald zijn komen ze weer in de reguliere verkoop. Bij uitverkochte voorstellingen kunnen wij tussentijds contact met u opnemen over de gereserveerde kaarten.

Reserveren voor groepen
Wilt u meer dan 10 kaarten tegelijk reserveren? Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Reserveren van een rolstoelplek
De Drom is rolstoeltoegankelijk. In onze theaterzalen zijn een beperkt aantal rolstoelplekken beschikbaar. Wilt u een rolstoeplek reserveren? Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Wachtlijst

Bij uitverkochte voorstellingen wordt er een wachtlijst geopend. Als u in aanmerking wilt komen voor kaarten kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Als er weer kaarten in omloop zijn laten wij u dat weten. Op de dag van de voorstelling zelf worden niet afgehaalde kaarten vanaf 30 minuten voor aanvang weer aangeboden.

Kaarten retourneren

Heeft u kaarten en kunt u niet naar de voorstelling? Het retourneren van kaartjes is mogelijk tot 1 week voorafgaand aan de voorstelling. Wij brengen € 2,50 administratiekosten per annulering in rekening. We storten het bedrag van de kaarten terug op het bankrekeningnummer van de besteller. Kaarten zijn niet persoonsgebonden, dus u kunt uw kaarten ten alle tijden aan iemand anders geven.

Kortingsbonnen en aangesloten acties

Wij accepteren:

  • De Podiumcadeaukaart
  • De Kunst- en Cultuurcadeaukaart
  • Best in Town-kaart (voor kindervoorstellingen)
  • Dromcadeaubon

Algemeen

  • Cultureel Centrum de Drommedaris behoudt zich het recht voor om acties te houden. Aanbiedingen of kortingen gelden niet voor reeds gekochte en gereserveerde kaarten.
  • Bij annulering van een voorstelling door de Drom ontvangt u het aankoopbedrag retour.
  • De prijs van uw toegangskaart is inclusief pauzedrankje* en verwerkingskosten tenzij anders vermeld.

* Tijdens de pauze serveren wij uw drankje in een van onze foyers (danwel in de vaste bar op de begane grond of in de bar op de eerste verdieping). Met uw pauzemuntje heeft u keuze uit ons volledig frisdrank-assortiment, koud bier van de tap, rode en witte wijn, koffie van Mocca d’Or (excl. ‘melk-koffie’s’) of thee van Bradley. Is er geen pauze? Dan serveren wij uw consumptie na de voorstelling.

 

Tips ?

Heeft u suggesties over de programmering of hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren dan horen we dit graag.

 

Geslacht:
ManVrouw

Naam (verplicht)

Bedrijfsnaam:

Adres:

Postcode:

Woonplaats:

Telefoon:

Email (verplicht)

Opmerkingen